Dag van de Dialoog

Datum:    vr 07-11-2014
Tijdstip:  19:30 - 22:00

Categorieën


In het kader van de week van de dialoog wordt op vrijdag 7 november in Eindhoven en omgeving de dag van de dialoog georganiseerd.

De dialoogtafel in Netersel vind plaats in de Poel. Aanvang 19.30 uur

Tijdens een dialoog gaan mensen samen met elkaar een gesprek aan, op een persoonlijke, openhartige en positieve wijze in een gezellige sfeer. Op verschillende locaties kun je aanschuiven aan zogenaamde Dialoogtafels. Zo ook dit jaar in Netersel in De Poel. De dialoog-methodiek volgt vier stappen: kennismaken, ervaringen delen, dromen en doen. Dit jaar is het thema “durven delen”. Dialooggesprekken dragen bij aan respect voor de eigenheid van een ander. Tijdens de Dialoog ontdek je dat je meer gemeen hebt met elkaar dan je zou verwachten! Vaak ontstaan er mooie initiatieven aan tafel. Ervaar het en doe mee!

De Dialoog gesprekken worden geleid door een getrainde gespreksbegeleider van Eindhoven in Dialoog. Aan een Dialoogtafel zitten maximaal 8 deelnemers (inclusief de gespreksbegeleider).

De dialoogtafel in Netersel vindt plaats op vrijdagavond 19:30 uur en duurt ca. 2.5 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via het http://depoel-netersel.eventbrite.nl

Meer weten? Neem contact op met Corien Snijder via corien@latestraat.nl of tel. 682438