Kleding-inzamel-actie

Datum:    za 19-01-2019
Tijdstip:  08:00 - 11:00

Categorieën


Kleding inzamelen 19 januari 2019 kiosk

Wij, van JV de Herrieschuppers houden een kledinginzamelactie. We willen iedereen in Netersel vragen om kleding te verzamelen in een plastic zak (vuilniszak). Deze kleding kan worden ingeleverd bij de kiosk op zaterdag 19 januari 2019 tussen 9.00u tot 10.30u. De bedoeling is om alleen goede kwaliteit goederen in de zakken te doen. Wat mag wel:

Kleding, lakens, gordijnen, dekbedovertrekken, pluche beesten, riemen, handtassen en schoenen (schoenen aan elkaar gebonden). Wat mag niet: vieze, natte, gescheurde of beschadigde kleding, enkele schoenen, afgeknipt materiaal, lappen, matten, tapijten, kussens, dekbedden, snuisterij, bedrijfskleding, speelgoed en matrassen. De zakken a.u.b. dichtgeknoopt inleveren. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de zakken naar de kiosk te brengen dan kunnen wij deze ook op komen halen. Stuur dan even een mailtje naar: cv2018netersel@gmail.com.

Als u de zakken op 19 januari 2019 komt brengen dan staat er gratis koffie, thee of ranja met een koekje voor u klaar. Deze kledingactie is naast de opbrengst voor onze carnavalsgroep ook voor een goed doel. We hopen dat jullie voor deze tijd veel kleding kunnen verzamelen zodat wij een leuke wagen kunnen bouwen.

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet JV de Herrieschuppers
Contact:06-25184342