Toneelvereniging Pardoes

Toneelvereniging Pardoes Netersel bestaat 25 jaar

Beste ,

Wat leuk dat je deze brief leest! Zoals de titel van deze brief al aangeeft, toneelvereniging Pardoes Netersel bestaat 25 jaar! Daar zijn wij trots op! Ieder jaar proberen we een productie neer te zetten voor jong en oud. Wij doen dit vol enthousiasme en met veel plezier. Alle onderdelen van een productie worden door leden van toneelvereniging Pardoes zelf uitgevoerd. De kleding, het decor, poster/flyers, het licht, geluid en ga zo maar door. Ieder jaar proberen we nog iets beters neer te zetten dan het jaar ervoor. We gaan nooit voor de makkelijkste weg maar zoeken de uitdaging op. In juni 1994, is toneelvereniging Pardoes ontstaat doordat enkele enthousiaste leden vanuit de Katholieke Vrouwen Organisatie een eigen pad wilde gaan bewandelen. De toneelvereniging is vele producties rijk, waaronder veel kluchten en familievoorstellingen. Daarnaast zijn er ook verschillende unieke stukken geschreven voor en door de eigen leden.

Daarnaast investeren we tijd en energie, zonder dat we daarvoor enige financiële bijdrage ontvangen, in de kinderen en jeugd van Netersel:

  • Jaarlijks een theaterworkshop voor de kinderen van groep 5 tot en met het 1ste van de middelbare school.
  • Jaarlijks verzorgen van de regie van de musical van groep 7 & 8 van basisschool Lambertus in Netersel.
  • Gaan we in dit jaar, zondag 14 april, voorstelling spelen met middelbare scholieren op een gezamenlijk theaterfestival Kunsteluck, bij de Cultuurboerderij in Westelbeers.

Nu, in 2019, is het zover, we bestaan 25 jaar!! Dit willen we graag groots vieren met een denderende jubileumshow die we gaan opvoeren in De Muilerij in Netersel. Deze bouwschuur zullen we in november omtoveren tot een heus theater. Al onze leden zullen een bijdrage leveren voor deze voorstelling. Naast onze leden zullen er verschillende mensen uit het dorp meehelpen om deze voorstelling tot een groot succes

te maken. Omdat we zo willen uitpakken zijn we op zoek naar mensen, instanties, subsidieverstrekkers en bedrijven om ons te helpen om onze grootste plannen voor onze jubileumshow mee te realiseren. Draagt u onze vereniging een warm hart toe, ziet u dat wij in Netersel een bindende factor zijn, ziet u het enthousiasme waarmee we onze producties vorm geven, wilt u ook investeren in de amateurkunst in Netersel. Help ons dan!

Hoe kun jij ons helpen?

  • Financiële bijdrage via een van onze sponsorpakketten. (Zie bijlage)
  • Materiaal te sponsoren, in overleg

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze sponsorpakketten neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij hopen op uw hulp!

Met vriendelijke groeten,

Wieteke van Gastel, Roel Michiels en Ed Buylinckx

Bestuur Toneelvereniging Pardoes

reserveringen.pardoes@gmail.com

06-38966237 (Ed Buylinckx)

Plaats een reactie