Toneelvereniging Pardoes

Ieder jaar proberen we een productie neer te zetten voor jong en oud. Wij doen dit vol enthousiasme en met veel plezier. Alle onderdelen van een productie worden door leden van toneelvereniging Pardoes zelf uitgevoerd. De kleding, het decor, poster/flyers, het licht, geluid en ga zo maar door. Ieder jaar proberen we nog iets beters neer te zetten dan het jaar ervoor. We gaan nooit voor de makkelijkste weg maar zoeken de uitdaging op. In juni 1994, is toneelvereniging Pardoes ontstaat doordat enkele enthousiaste leden vanuit de Katholieke Vrouwen Organisatie een eigen pad wilde gaan bewandelen. De toneelvereniging is vele producties rijk, waaronder veel kluchten en familievoorstellingen. Daarnaast zijn er ook verschillende unieke stukken geschreven voor en door de eigen leden.

Daarnaast investeren we tijd en energie, zonder dat we daarvoor enige financiële bijdrage ontvangen, in de kinderen en jeugd van Netersel:

  • Jaarlijks een theaterworkshop voor de kinderen van groep 5 tot en met het 1ste van de middelbare school.
  • Jaarlijks verzorgen van de regie van de musical van groep 7 & 8 van basisschool Lambertus in Netersel.
  • Verzorgen al vele jaren typetjes tijdens de kindervakantieweek in Netersel.

In 2019 bestond onze toneelvereniging 25 jaar!! Dit hebben we gevierd met een denderende jubileumshow die we op hebben gevoerd in De Muilerij in Netersel. Deze bouwschuur hebben we omgetoverd tot een heus theater.

Mocht u geïnteresseerd zijn om lid, voor of achter de schermen, te worden of heeft u andere vragen neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Caroline Michiels, Renee Lemmens, Roel Michiels en Ed Buylinckx

Bestuur Toneelvereniging Pardoes

reserveringen.pardoes@gmail.com

06-38966237 (Ed Buylinckx)

Plaats een reactie