Inrichting De Muilerij nu klaar!

“Door die nieuwe inrichting beschikken we nu over de basisfaciliteiten die we voorheen niet handen. Nu kunnen we buiten het carnavalsseizoen ook andere verenigingen echt iets bieden.”

Lees verder »

Kern met Pit 2019

Heb jij een goed idee voor je buurt of dorp. Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeën gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk.

Lees verder »

Laatste papieren Van Aalsten tot Goor

BESTE DORPSGENOTEN, LEZERS VAN VAN AALSTEN TOT GOOR.  Zoals al eerder aangegeven gaan we vanaf het nieuwe schooljaar van start met de digitale versie van dit dorpskrantje. 37 jaar lang is dit krantje (bijna) wekelijks in elkaar gezet, gedrukt en bezorgd.  Daarvoor willen wij iedereen van harte bedanken met name de school, die altijd hun

Lees verder »

Mededelingenbord

AAN ALLE VERENIGINGEN IN NETERSEL Berichten voor het publicatiebord graag 14 dagen van te voren doorgeven via e-mail j_dollevoet@hotmail.com of een briefje in de bus op De Hoeve 13a.

Lees verder »

Nitterselse Kwis

Deze pagina is bedoeld voor de deelnemers aan de Nitterselse Kwis die geen Facebook hebben en toch graag willen weten wat de organisatie te melden heeft! Nitterselse Kwis

Lees verder »

Boekenkast

In de vergaderruimte staat een boekenkast met boeken die u kunt lezen. De boeken mogen worden meegenomen en hoeven niet te worden teruggezet. Dat mag wel, maar misschien kunt u er iemand anders een plezier mee doen. Iedere maand zetten we een boek in het zonnetje. Op deze manier willen we het lenen en lezen stimuleren!

Lees verder »