Afvalproef

Enquête

In september is onder de bewoners van de kern van Netersel een enquête gehouden. Hierbij de link naar de rapportage van het bewonersonderzoek.

Let op! De proef is verlengd tot het einde van het jaar.

Van 8 april tot en met 31 december 2014 wordt in de kom van Netersel de afvalproef ‘van afval naar grondstof’ uitgevoerd. Lees de verdere informatie op de website van de gemeente Gemeente Bladel.

Tips afvalproef Netersel

reclamefolderApp reclame folder Minder papier in huis, maar wel op de hoogte zijn van de aanbiedingen van alle winkels? Download dan de Reclamefolder app! U vindt de app in de App Store van uw telefoon, tablet of pc.

Ongedierte in de groene container Als u ongedierte uit de container wilt houden, spuit deze dan in met azijn. Maden en ander ongedierte houden hier niet van!

Besparen op afval in de winkel Wat je niet in huis haalt, hoef je ook niet weg te gooien! Kijk in de winkel dus goed naar producten met zo min mogelijk verpakkingen en neem je eigen stoffen tas mee in plaats van plastic tasjes.

Nare geurtjes in de groene kliko Last van condens en nare geurtjes in uw container? Leg op de bodem een paar oude kranten en leg een dunne lat of balk onder het deksel zodat deze iets open staat. De container blijft droog en stinkt niet. Ook blijft de bodem na het legen schoon omdat de oude krant eventueel vocht en drab opneemt en mee wordt geleegd!

Kringloop Uitgekeken op je oude spullen of kleding? Breng deze naar een kringloopwinkel (kringloop de Kempen of de Jacobushoeve) en maak er iemand anders blij mee!

 

Plaats een reactie