800 jaar Netersel

IN 2019 BESTAAT NETERSEL 800 JAAR! DAT GAAN WE VIEREN!

Wat er precies in 2019 gaat gebeuren weten we nog niet in detail, maar we beginnen het jaar met “iets” in de brievenbus, we sluiten het jaar af met “iets blijvends” en er tussenin houden we een feestweekend voor het hele dorp.

We hebben een coordinatiegroep die de grote lijn van het jubileumjaar in de gaten houdt, een geschiedenisgroep die verder in de historie van ons dorp gaat duiken en een feestcommissie die het feestweekend organiseert. Tijdens een brainstorm hebben we nog meer ideeën verzameld, plannen genoeg. En we willen verenigingen vragen of wanneer ze een activiteit organiseren daar ook een 800 sausje overheen willen gieten.

Wil je meer weten of meedoen met de organisatie? Neem contact met een van ons op.

“We” zijn Corien Snijder, Hugo Maas, Ed Buylinckx, Wieteke van Gastel, Ferd vd Ven, Annemieke van Eekert, Annette Egelmeers, Rob Michiels, Sarah van Woensel, Hein Tils, Henk Michiels (Ruttenstraat), Lotte Waalen.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.