Inrichting De Muilerij nu klaar!

Na de zomer van 2014 is activiteitenschuur ‘De Muilerij’ door een enthousiaste groep professionals en vrijwilligers gebouwd én opgeleverd. Net op tijd voor de Barbiertjes om aan een nieuw carnavalsseizoen te beginnen. Ondanks de gulle sponsoring en ondersteuning van velen was op dat moment was de bodem in de financiën wel bereikt. Toch liet de definitieve inrichting zoals keuken, toiletgroep en bergingszolder nog op zich wachten.

3 jaar is het bestuur van ONV aan het broeden en sparen geweest om ook die volgende fase – de inrichting- voor elkaar te krijgen. Het is nu 2018 en met trots melden ze dat de volgende fase bijna is afgerond.

Frank van Limpt (voorzitter van ONV): “we hebben gewoon de knoop doorgehakt en we zijn aan de slag gegaan. We hebben bedrijven heel concreet gevraagd om te sponsoren: hout, metselen, schilderen, tegels noem het maar. Ik moet zeggen dat we verrast zijn door de spontane medewerking. Het scheelt misschien dat we geen keiharde eisen hadden.

“Door die nieuwe inrichting beschikken we nu over de basisfaciliteiten die we voorheen niet handen. Nu kunnen we buiten het carnavalsseizoen ook andere verenigingen echt iets bieden.”

Plaats een reactie