Zondag 6  januari om 14 uur start van het feestelijk jubileumjaar

Zondagmiddag  6 januari 2019 om 14 uur openen we ons jubileumjaar in De Poel. We hijsen de vlag en onthullen de tijdlijn. We hebben een speciale vlag ter gelegenheid van 800 jaar Netersel laten maken die in een van de vlaggenmasten voor De Poel wordt gehesen. In de hal van De Poel komt een tijdlijn van 800 jaar Netersel te hangen met daarop allerlei historische gebeurtenissen. Gedurende het jaar zal de tijdlijn verder worden aangevuld.

 

Alle 80 en 0 jarige bewoners van Netersel die we hebben weten te achterhalen en die in de gelegenheid waren hebben op 6 januari samen de vlag gehesen ter gelegenheid van 800 jaar Netersel.

Hartelijk dank aan: De 80 jarigen Pierre Visser, Toon Elting, Cor Michiels, Isa Bleijs en Toos van der Heijden. En de 0 jarigen Jorrit van Weert, Haley Berends, Saar Adams, Ward Laureijs en Ryan Veroude.

De 800 jaar Netersel vlag is voor iedereen verkrijgbaar.

 

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.