Buitenbeurs “Tussen kunst en kitsch”

Heeft u een vondst of oud voorwerp waarover u meer wilt weten? . Twee experts buigen zich over uw vondsten van ‘onder de grond’ en uw oude voorwerpen van ‘boven de grond’. Hierbij vertellen ze u niet of het Kunst of Kitsch is, maar geven ze interessante achtergrondinformatie over uw verborgen schat! Wat is het precies? Waar komt het vandaag? Hoe oud is het? Vondsten en voorwerpen waar we voor deze activiteit naar zoeken zijn onder andere munten, aardewerk scherven, oude gebruiksvoorwerpen of bijzondere erfstukken.

Heeft u een verborgen schat waarover u graag meer zou willen weten, kondig dit dan vooral aan door contact op te nemen via netersel-beeldenvanvroeger@outlook.com of 0623079010 (Frans van de Wijdeven). Ook zonder aankondiging bent u van harte welkom.

Let op: De experts zijn niet specifiek georiënteerd op het taxeren van uw spullen, het is dus niet de bedoeling om uw spullen op financiële waarde te laten schatten

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.